Nye modelbaneprodukter fra MIG !

Mosebanens læserservice!

Så er der en ny stribe produkter fra det spanske firma MIG. Firmaet har længe varslet en ny serie produkter specielt dedikeret til modeljernbanefolket. De er der nu!

Der skulle, som anført i teksten, være tale om helt nyudviklede produkter. Jeg har ikke afprøvet dem, men vil bestille nogle af dem hjem til afprøvning, hvorefter jeg vil skrive om mine erfaringer med dem. Der er ingen “DSB-produkter”, men jeg gætter på, at de viste vil kunne anvendes alligevel i modificeret form. MIG anfører, at de nye malinger er ekstra gode til plasticoverflader. Det lyder godt, da akrylmaling ofte kan give problemer med dækningen, når man anvender en pensel – i modsætning til airbrush. Men, den orker man jo ikke altid at starte op (rengøre…) for mindre opgaver, og endelig er penslen ofte mere velegnet.

 

Vi synes, de ser lovende ud.

Mvh

Red.

Scroll to Top