Mosebanen genopstår

 

 

 

 

Mosebanen (MB) genopstår ! Formålet er uændret fra gamle dage, hvorfor der ikke varsles andre ændringer, end dem som den nye platform dikterer.

MB udkommer ikke til faste terminer eller deadlines, da disse ofte er vanskelige at indfri. Indlæg tilføjes regelmæssigt, når tiden tillader redaktionen at barsle med disse.

Det er MB’s hensigt at udfylde manglen på et organ, som orienterer bredt om nyheder på modelbaneområdet, som giver sine meninger og holdninger til kende om disse, og som søger at inspirere andre modelbanere. Vi vil have vores eget klubmodulanlæg som “forbillede”. Dette skal skabe ramme og udgangspunkt for informationer om sporplaner, køreplanskørsel, patinering og digitale udfordringer under (og efter) byggefasen. Vi vil skrive indlæg om anlæggets udvikling og senere om dets drift.

Vi vil orientere læserne om, ting der sker ude omkring i verden, især i USA og Tyskland, hvor udviklingen går hurtigere og nye ting kommer på markedet. Diverse særinteresser vil også blive plejet.

Vi håber, at indholdet vil underholde og inspirere læserne. Man kan ikke skrive direkte til MB, da denne ikke er tænkt som et forum for diskussioner. Der er mange andre og bedre steder til det formål !

Til allersidst vil vi bede læserne om at have tålmodighed med redaktionens tekniske formåen. Vi arbejder hele tiden målrettet på at udvikle platformen i takt med erfaringerne.

Mange venlige hilsner

Redaktionen

Scroll to Top